09 Off Topic

Serier liknande Game of Thrones

2016-08-18 17:48 #0 av: Urhasten

Vill hitta liknande serier (fantasy) att se som Game of Thrones - so hit me! Glad

Har redan koll på:

  • Vikings
  • Under the Dome
  • Teen Wolf

Är ex. Supernatural, The Vampire Diaries, Once Upon a Time, Walking Dead, osv, bra?

Probipet - en mage i balans ger friska hundar och katter Hjärta

Anmäl
2016-08-18 18:15 #1 av: Maleficum

Jag kikar på Game of Thrones och har kollat iallafall på första säsongen av Vikings (vet inte riktigt varför jag inte fortsatte) däremot gilla inte jag Teen Wolf så såg nog aldrig ens hela första säsongen.

Jag försökte kolla på Supernatural men kom vid första försöket inte förbi första säsongen. Men i höstas gjorde jag ett nytt försök (för min vän sa att den blev bättre) och när jag väl kommit förbi säsong ett så fastna jag och speciellt efter säsong fyra(?) när Castiel kom med som karaktär.

The Vampire Diaries var däremot tvärt om och sluta se den efter några säsonger (har lyssnat på böckerna som kan ha något med saken att göra också eftersom de inte är mycket som stämmer överens) för det kändes som de bara gick runt i cirklar.

Kikar fortfarande på Once Upon a Time, lite roligt med alla kända (och mindre kända) "sago"karaktärer.

Kikar även på Sleepy Hollow.

Har en liten förkärlek till Merlin som jag såg om nu i somras (är ju dock en äldre serie, vet inte om du är ute efter såna som fortfarande sänds?).

Kanske inte direkt är som Game of Thrones men gillar Sherlock. Sen gilla jag iallafall första säsongen av Da Vinci's Demoner, har lite samma filmstil som Game of Thones och Vikings om jag inte missminner mig (var ett tag sen jag såg den).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2016-09-10 00:05 #2 av: Linn Is The New

The strain är äckligt bra! Rekommenderar varmt den serien.

Anmäl
2016-09-10 00:06 #3 av: Linn Is The New

Outlander och Poldark också! Två riktigt välgjorda serier, som är historiska och mycket spännande. Serier man inte kan sluta kolla på!

Anmäl
2016-09-11 17:44 #4 av: Jojaton

Vad är det du gillar med GoT? Fantasy-delen eller intrigerna?

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl
2017-01-29 17:59 #5 av: Mr_Si

Marco Polo på netflix har vissa likheter :)

Anmäl
2017-04-16 10:53 #6 av: volpi101

Vikings och Poldark är mycket bra!  Andra äldre fantasy serier som jag gillar är Merlin och The legend of the seeker! Dock skulle jag inte likna vampire diaries med Game of Thrones, vampire diaries är sämre och av mycket lägre klass enligt min mening. Inte alls lika genomtänkt handling... Inte så komplex handling.  Och i de senaste säsongerna har handlingen verkligen  gått åt skogen, känns som samma drama om och om igen, samma utveckling som för pretty Little liars.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.