02 Game of Thrones

Säsong 5 Avsnitt 4 (SPOILERS)

2015-04-14 23:52 #0 av: Kneko

Denna tråd handlar om Avsnitt 4 av Game of Thrones Säsong 5. Inga spoilers gällande senare avsnitt får nämnas här. Läs på egen risk om du inte sett avsnitt 4 än.

Avsnitt av serien har läckts, trots att det inte skulle det (påstås det, i alla fall). Därför kan vi skapa dessa trådar eftersom jag tror vissa sett dessa avsnitt och kanske vill ventilera om det.

Vad tyckte du om detta avsnitt?

Anmäl
2015-04-15 00:07 #1 av: Cireea

OMG I SLUTET!! 

Jag höll andan under hela de sista minuterna av avsnittet. Dom kan inte bara döda två av Daenerys mest pålitliga män, tror ni någon av dom kommer överleva? 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Litteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-05-10 13:47 #2 av: Nelley

#1 Asså egentligen borde ju de båda dö eftersom det är game of thrones liksom. Men en får väl hoppas att iallafall en överlever.Skrattar

Anmäl
2015-05-11 08:32 #3 av: jiithra

Barristan kommer inte överleva.. Hoppas dock Grey Worm gör det, då det lär bli svårt att introducera två nya personer så plötsligt.

Anledningen att Barristan dödades tror jag är för att Tyrion kommer hamna bredvid Dany (avslöjat i trailern, så ingen spoiler!!) och Barristan hade känt igen honom annars, och förmodligen avrättar honom.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.