Om Game of Thrones iFokus

Game of Thrones ifokus är en sajt som fokuserar på HBO's tvserie Game of Thrones samt George R.R. Martins bokserie A song of Ice and fire (Sagan om is och eld på svenska).

Det här är en samlingsplast för alla som intresserar sig av R.R. Martins fantasifulla värld fylld med drakar, intriger och mystik. Alla är välkomna hit, var i sig du är helt ny till serien eller om du har läst alla böcker sedan den första kom ut. Vi har ingen åldersgräns och välkomnar därmed alla så länge man kan hålla en god ton. I forumet är det fritt att diskutera allt som har med ämnet att göra. Allt från teorier, till gamla händelser eller kanske saker som sker bakom kulisserna i tvserien.

För att undvika att folk får saker berättade för sig som de själva inte redan fått reda på genom historien, så har vi flera, specifika kategorier som man kan hålla sig till, beroende på vad man vill snacka om! 

Jag som äger sajten heter Kneko och har sedan några år tillbaka haft ett stort intresse för serien och även på senare tid böckerna. Jag ansåg att det behövdes en svensk plattform för fans av R.R. Martins verk.  

Observera att mycket på sidan skrivs på engelska. T.ex. vissa namn från böckerna och serien.

Värd

Avatar för Kneko

Medarbetare