02 Game of Thrones

Vintern är här- Säsong 7 har börjat!

2017-07-17 22:33 #0 av: Sollar

Då var säsong 7 igång, Det hände inte så mycket i första avsnittet, Samwell tömde pottor, Jon Snow var snäll, Sansa surade och Daenerys anlände till Dragonstone. Med tanke på att det bara är 7 avsnitt denna säsongen hoppas jag de ökar tempot lite.

Anmäl
2017-07-18 09:03 #1 av: VeilofElysium

Håller med om att första avsnittet inte var så händelserikt men tror att det kommer kicka igång nu när vi fått en re-cap av var alla karaktärer befinna sig och deras ambitioner. 

Anmäl
2017-07-18 22:00 #2 av: Sollar

Jo det är klart att det kommer att ta fart, blev lite besviken bara över att inte mer hände när det är så få avsnitt kvar, det började ju så bra också. Undrar vad som ska hända med Arya egentligen?

Och Jorah, är han en fånge eller är han inlåst där frivilligt?

Anmäl
2017-07-19 22:21 #3 av: VeilofElysium

Kommer nog bli högt tempo i kommande avsnitt, de vet nog att de har en del säckar att knyta ihop på kvarvarande avsnitt. Ser fram emot en Stark reunion har väntat på det länge.. Tror Arya vänder om till Winterfell efter att ha mött Lannister soldaterna.. Petyr hennes nästa offer. 

Vad gäller Jorah så kan det nog vara både och.. Kanske är han där i hop om botgöring. Han vill ju inget annat än att återförenas med Dany. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.